Heleen is sinds enkele jaren werkzaam als theaterdocent. Zo is zij in de gelegenheid haar jarenlange podiumervaring door te geven. Zij geeft les in cabaret, zingen en acteren bij Huis voor de Kunsten de Lindenberg in Nijmegen (www.delindenberg.com)  Daarnaast geeft zij geregeld workshops aan groepen.
 
Al langer is Heleen actief als regisseur in uiteenlopende projecten en voorstellingen met studenten, amateurs, professionals en kinderen in genres als toneel, musical, muziektheater, varieté en cabaret. Regisseren betekent voor haar, zoveel mogelijk uit mensen halen, in combinatie met het werken aan een bepaalde artisticiteit, die soms ook in overleg bepaald kan worden.

Heleen weet door haar vakkennis, warme betrokkenheid en vooral ook humor, veel uit mensen te halen. Eigenheid, stralen en sprankelen, daar gaat het om. Met Heleen theater maken betekent, zonder dat zij het daar expliciet over heeft, werken aan persoonlijke kracht en zelfvertrouwen.

Ook als coach kan Heleen iets voor je betekenen. Wil je een verhaal, een presentatie, een toespraak of iets dergelijks houden voor een groep mensen, bv voor je collega’s of op een feestje? Zij zal werken aan wat jìj wil zeggen en hoe jij dat het beste kan doen. Zodat jij in je persoonlijke kracht komt te staan, met alle uitstraling die daarbij hoort. Een uurtje werken levert vaak al veel op.

Voor informatie gelieve te mailen naar info@heleensuiker.nl